کتاب آنزیم شناسی
این کتابدر پانزده فصل، ساختار و عملکرد آنزیمها، سینتیک و مکانیزمهای شیمیایی واکنشهایآنزیمی و کاربرد آنزیمشناسی را معرفی میکند. اهمیت معرفی و طبقهبندی آنزیمهاباعث شد تا در فصل اول مولف به بیان گروههای اصلی شش گانه آنزیمها بپردازد. فصلدوم نیز شامل بررسی کلی ساختار و ویژگیهای پروتئینها است. فصل سوم به بررسیعملکرد اختصاصی آنزیمها پرداخته و در فصل چهارم برخی از آنزیمهای مونومری والیگومری معرفی شده است. از فصل پنجم آشنایی دانشجویان با سینتیک آغاز میشود و درفصل ششم دانشجویان با سینتیک آنزیمهای تکسوبسترایی و در فصل هفتم فرایند مهارآنزیمی و اشکال مختلف آن مطرح میگردد. در فصل هشتم دانشجویان با سینتیک واکنشهایچند سوبسترایی و در فصل نهم با ساختار جایگاه فعال و در فصل دهم با طبیعت شیمیایی کاتالیز آنزیمی آشنا میشوند. درفصل یازدهم و دوازدهم فرایندهای اتصال تعاونی و سینتیک سیگموئیدی در آنزیمها موردبحث قرار میگیرند. فصل سیزدهم به بررسی آنزیمها در فراوردههای زیستی میپردازدو در فصل چهاردهم دانشجویان با کاربردهای مختلف آنزیمها آشنا میشوند. فصلپانزدهم نیز به بررسی روشهای سنجش فعالیت آنزیمها میپردازد. کتاب را می توانید به صورت الکترونیک از سایت با سلام تهیه فرمائید.
ارسال دیدگاه